Ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi vahvuuksiamme on monipuolinen kalusto. Voit tilata meiltä vaihtolavan helpottamaan rakennus- tai puutarhajätteiden kuljetusta. Nosturiautoja voit hyödyntää erilaisissa nostoissa kuten kattotuolien pystytys- ja asennustöissä tai rakennustarvikkeiden kuljetuksissa.

Kumppani kaikkeen rakentamiseen

Tarjoamme myös vaihtolavapalvelua isoille ja pienemmille työmaille sekä rakennusjätteen kuljetusta kaatopaikalle kilpailukykyiseen hintaan. Vaihtolavat soveltuvat lähes kaikenlaisiin tarpeisiin kuten remontteihin, kunnostustöihin ja talkoisiin. Vaihtolava kannattaa tilata hyvissä ajoin, että saat lavan varmasti haluttuna ajankohtana. Kustannukset jakaantuvat kuljetuskustannuksiin sekä jäteasemamaksuihin. Kustannuksiin voi itse vaikuttaa lajittelemalla jätteet tarkasti, niin että lavalle ei mene mitään kierrätykseen kelpaavaa.

Meiltä voit tilata myös kattoristikoiden nostot pientalorakennuksille tai isommille rakennustyömaille. Kuljetamme myös puolestasi tarvitsemasi rakennustarvikkeet paikalleen työmaallesi. 

 

Kysyä lisää

  • nosto- ja kuljetuspalveluista
  • erikokoisista vaihtolavoista

Nosto- ja  vaihtolavapalvelut

Risto Nurmi, ajoneuvos
puh. 0400 102 100
risto.nurmi(at)lapinkuljetus.fi

Näin tilaat vaihtolavan

Jätä yhteystietosi

Jätä meille alustavat tiedot tarpeestasi, yhteystietosi sekä ajankohdan milloin tarvitset lavan.

Tietojen tarkentaminen

Urakointiammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä.

Toimitamme lavan haluamaasi paikkaan

Ja haun suoritamme sovitusti. Muista mainita erikseen mahdolliset välityhjennykset.

Pyydä tarjous

Tarjoamme palveluitamme Rovaniemen talousalueelle. Jos olet epävarma mitä tilaat, myyjämme kertovat mielellään lisää. 

Meistä sanottua

  • “Lapin kuljetus on toiminut luotettavana yhteistyökumppanina jo vuosikymmeniä. Kalusto on ajanmukainen ja projekteissa tarvittavat massat saapuvat ajallaan.”

    Tommi Poutiainen, toimitusjohtaja

    Levi-Rakennus Oy