Ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi vahvuuksiamme on monipuolinen kalusto, joka koostuu nykyaikaisista pyörillä ja teloilla varustetuista kaivinkoneista, pyöräkuormaajista, materiaalikäsittelykoneista ja kuljetuskalustoista. Meidän monipuolinen ja luotettava kalusto mahdollistaa laadukkaan maansiirto- ja rakennusurakoinnin sekä kuljetuksen.

×

Kaivinkoneet

Luokka Mallimerkintä Vuosimalli Lisätarvikkeet
KKht 45 Kaivinkone (1kpl)
KKht 30 Kaivinkone (1kpl)
KKht 25 Kaivinkone (2kpl)
KKht 21 Kaivinkone (2kpl)
KKht 17 Kaivinkone (2kpl)
KKht 14 Kaivinkone (3kpl)
KKhp 19 Kaivinkone (1kpl)
IH 3 Kaivinkone (3kpl) Iskuvasara

Pyöräkuormaajat

Luokka Mallimerkintä Vuosimalli Lisätarvikkeet
KUP 210 Pyöräkuormaaja (2kpl)
KUP 180 Pyöräkuormaaja (1kpl)
KUP 150 Pyöräkuormaaja (1kpl)
KUP 110 Pyöräkuormaaja (5kpl)
KUP 100 Pyöräkuormaaja (2kpl)
KUP 90 Pyöräkuormaaja (1kpl)
KUP 75 Pyöräkuormaaja (1kpl)
IH 3 Pyöräkuormaaja (1kpl) Jyrä

Materiaalikäsittelykoneet

Luokka Mallimerkintä Vuosimalli Lisätarvikkeet
Seulontavaunu (2kpl)

Kuljetuskalusto

Luokka Mallimerkintä Vuosimalli Lisätarvikkeet
Maansiirtoautot, nuppiautot (10kpl)
Täysperävaunuyhdistelmät (kasetti, 19kpl)
Puoliperävaunut (1kpl)
Rakennuspalveluautot (nosturi/vaihtolava, 12kpl)
Betoniautot (2kpl)

Lapin kuljetus – palvellen perille asti

Maarakennus ja kiviainespalvelut rovaniemen alueella

Maanrakennusurakointi on keskeinen osa Lapin Kuljetuksen toimintaa. Tonttien pohjatyöt, rakennusalueiden massanvaihdot, sekä tien- ja kadunrakennustehtävät ovat meille arkipäivää. Omat kiviainesvarat, mukautuva ja monipuolinen auto- ja konekalusto mahdollistavat erikokoisten kohteiden maansiirto- ja rakennusurakoinnin. Huolella suunniteltu työn toteutus ja ammattitekijöiden otteet kaluston kahvoissa takaavat työn laadukkaan lopputuloksen.

Valmistamme laadukkaat murskeet ja sepelit rakennekerroksiin, päällysteisiin, pintauksiin ja betonin runkoaineeksi. Jalostamme kiviaineksia sekä sorasta että kalliosta. Ammattitaitoiset kivityöntekijämme ja laatujärjestelmän mukainen valmistusprosessi yhdessä valikoitujen raaka-aineiden kanssa varmistavat asiakastyytyväisyyden.

Maarakennus

Maanrakennusurakointi on keskeinen osa Lapin Kuljetuksen toimintaa. Tonttien pohjatyöt, rakennusalueiden massanvaihdot, sekä tien- ja kadunrakennustehtävät ovat osaamistamme.

Kiviainesmyynti ja kuljetus

Kiviainestoimitukset kuuluvat Lapin Kuljetuksen vahvaan erikoisosaamiseen. Toimitamme korkealaatuisia kiviainestuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin.

Rahti ja jakelu

Lapin Kuljetuksen rahtipalvelu on luotettava, kattava kuljetusjärjestelmä, joka takaa tavaransiirron nopean ja turvallisen perille menon kaikkialle Suomeen – myös erikoiskuljetuksille.

Nosto- ja vaihtolavapalvelut

Ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi vahvuuksiamme on monipuolinen kalusto. Meiltä löytyvät kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat, maansiirtoautot, täysperävaunuautot sekä monipuoliset nosto- ja vaihtolavalliset kuorma-autot.

Tilaukset numeroon 0400 102 100 tai jätä tarjouspyyntö